خدمات تخصصی انواع سخت افزار به همراه گارانتی سپهر و حمل و نقل رایگان
Blog
10 مشکل صفحه نمایش لپتاپ (نکات سریع برای حل آنها)

مشکلات مربوط به صفحه نمایش لپ تاپ بسیار رایج هستند. اگر صفحه نمایش لپ تاپ تصویر درستی نشان نمی دهد این امر بسیار آزاردهنده است. برخی مشکلات که نیاز به تعویض صفحه نمایش یا گرافیک (GPU) دارند بسیار گران هستند اما مشکلاتی مانند بررسی و استحکام اتصالات سیم ها، راه حل های ارزانتری دارند. هنگامی که لپ تاپ شما با مشکل مواجه می شود، قبل از اینکه متحمل هزینه زیاد برای تعمیر و یا در نهایت تعویض آن شوید، با کمک مشاوران متخصص سپهر رایانه به صورت رایگان متوجه خواهید شد که مشکل لپ تاپ چیست و آیا لازم است که دستگاه جدیدی تهیه کنید یا خیر؟
ما در این مقاله، مشکلات رایج صفحه نمایش لپ تاپ شامل نداشتن تصویر، پیکسل های معیوب، کم رنگ بودن، تار و مخدوش بودن، سوسو زدن، خاموشی ناگهانی و … صفحه نمایش را بررسی و راه حل های سریع برای رفع آنها ارائه می دهیم.
۱. صفحه نمایش لپ تاپ تصویر ندارد:
این مشکل یکی از ناراحت کننده ترین مشکلات صفحه نمایش لپ تاپ است زیرا یافتن ریشه آن حقیقتاً چالش برانگیز است. دلایل زیادی پشت این موضوع وجود دارد، اما دو دلیل اصلی عبارتند از:
* مادربرد با قطعات سخت افزاری معیوب لپ تاپ
* صفحه نمایش شکسته لپ تاپ
ما راه حل هایی برای رفع این مشکل ارائه می نماییم:
راه حل ۱-۱:
در حالی که لپ تاپ خاموش است، آن را به یک صفحه نمایش خارجی ( مانیتور دیگر) وصل کنید. سپس دستگاه را روشن کنید. اگر صفحه نمایش خارجی ( مانیتور دیگر) تصویر لپ تاپ شما را نشان می دهد، به این معنی است که باید نمایشگر لپ تاپ را تعویض کنید. این کار یک تعمیر آسان است اما تا زمانی که به تعمیر لپ تاپ مسلط نیستید، سعی نکنید خودتان آن را تعمیر کنید. اگر دستگاه تحت گارانتی است، سازنده می تواند نمایشگر را برای شما تعویض کند. اگر گارانتی ندارد آن را به یک مرکز تعمیر لپ تاپ معتبر که با قطعات اصل (اورجینال) کار می کنند ببرید.
شرکت سپهر رایانه یک مرکز معتبر برای تعمیر لپ تاپ با تعرفه های مشخص و گارانتی معتبر، مشاوره و حمل و نقل رایگان آماده ارائه هرگونه خدمات در این رابطه است.
راه حل۲-۱:
اگر صفحه نمایش پس از وصل کردن آن به مانیتور دیگر همچنان کار نمی کند، وقت آن است که بایوس لپ تاپ (سیستم ورودی/خروجی اصلی) را بازنشانی (ریست)کنید. ابتدا لپ تاپ را خاموش کنید، باتری را جدا کرده و خارج کنید، دکمه پاور را به مدت ۳۰ ثانیه نگه دارید، کابل برق را بدون قرار دادن باتری به لپ تاپ وصل کنید، سپس لپ تاپ را روشن کنید. این کار باعث می شود تا بایوس لپ تاپ بازنشانی شود و مشکل صفحه نمایش خالی را برطرف کند.
راه حل ۳-۱:
حدود ۹۰ درصد از مشکلات نمایشگر به دلیل رم (Ram) معیوب لپ تاپ است و رفع آن می تواند به آسانی تمیز کردن یک حافظه پر یا تعویض همه آن ها با هم باشد. بطور کلی برای رفع مشکل بایوس، باید لپ تاپ را ریست کنید و استیک رم را تمیز یا حذف یا جایگزین کنید. در واقع به این شکل پیش بروید، لپ تاپ را خاموش کنید، منبع تغذیه و باتری را بردارید، لپ تاپ را باز کنید و محل های قرارگیری رم (Ram)را پیدا کنید، با استفاده از یک گوش پاک کن آن را با دقت تمیز کنید، سپس همه چیز را سر جای خود بگذارید و لپ تاپ را روشن کنید. اگر نمایشگر هنوز کار نمی کند و بیش از یک ماژول حافظه وجود دارد، مراحل بالا را تکرار کنید. این بار به جای تمیز کردن مموری استیک ها، لپ تاپ را تنها با یک ماژول رم راه اندازی کنید. اگر نمایشگر هنوز کار نمیکند، همان حافظه رم را بردارید و آن را در اسلات حافظهای قرار دهید که لپتاپ شما هر بار دستگاه با آن بالا می آید تا ببینید آیا صفحه نمایش کار میکند یا خیر. صفحه نمایش هنوز کار نمی کند؟ این مرحله را با هر تعداد مموری استیک در لپ تاپ خود تکرار کنید. اگر این تست مشکل را برطرف نکرد، همین روش را با یک رم کاملاً جدید امتحان کنید. اگر صفحه نمایش به درستی کار می کند، می دانید که به حافظه های جدید نیاز دارید وگرنه، احتمال زیادی وجود دارد که مشکل مربوط به مادربرد یا گرافیک (GPU) باشد. در این مرحله، فقط اجازه دهید یک کارشناس و متخصص لپ تاپ در یک مرکز معتبر تعمیر لپ تاپ آن را تعمیر کند.
می توانید طی یک مشاوره رایگان با کارشناسان سپهر رایانه، تعمیر لپ تاپ خود را با تعرفه های مشخص و گارانتی معتبر و حمل و نقل رایگان، به ما بسپارید.
پیشنهاد می کنیم این مقاله را هم بخوانید: علت خاموش و روشن شدن صفحه نمایش (مانیتور) چیست؟
بیشتر بخوانید:
۲. پیکسل های معیوب لپ تاپ:
پیکسل های داغ، مرده (سوخته)، گیر کرده در لپ تاپ باعث می شود که لپ تاپ درست عمل نکند. تعریف انواع پیکسل های مشکل دار (پیکسل های معیوب) در لپ تاپ:
پیکسل های داغ = همیشه روشن یا روشن تر از حد معمول هستند.
پیکسل های مرده = همیشه خاموش هستند و اصلاً روشن نمی شوند.
پیکسل های گیر کرده = می توانند به صورت مربع های رنگی ریز روی صفحه LCD یا LED شما ظاهر شوند.
پیکسل های معیوب لپ تاپ، چه لپ تاپ کهنه باشد یا نو، ممکن است ایجاد شود. گاهی اوقات، این مشکل به دلیل به دام افتادن یا گوه شدن پیکسل ها است یا در حالت جدی تر، ممکن است مشکل از گرافیک (GPU) باشد و نیاز به تغییر کارت گرافیک داشته باشد. اگر لپتاپ شما همچنان تحت گارانتی است در صورتی که تعداد پیکسلهای خراب از تعداد معینی بیشتر شود، برخی از تولید کنندگان با تعمیر آن در شرایط گارانتی موافقت می کنند. ولی به هر حال میتوانید با یک مشاوره رایگان با ما این را در یابید یا به روشهای پیشنهادی زیر عمل کنید:
راه حل ۱-۲:
می توانید با فشار دادن نمایشگر، شروع به رفع این مشکل کنید، به اندازه کافی به پیکسل ها نیرو بدهید تا صفحه را تغییر دهد. اعمال فشار، معمولاً پیکسل(ها) را شل و آزاد می کند و خطوط یا نقاط ناپدید می شوند، اگر کار نکرد، به راه حل ۲-۲بروید.
راه حل ۲-۲:
سعی کنید از یکی از برنامه های رایگان زیر استفاده کنید. اساس کلی کار آنها بدین شکل است که همه آنها از رنگ های چشمک زن یا تصاویر روشن بر روی صفحه نمایش شما برای مکان یابی و رفع پیکسل های گیر کرده استفاده می کنند:
JScreenFix یک برنامه وب است که هم از5 HTML و هم از جاوا اسکریپت استفاده می کند، بنابراین نیازی نیست چیزی دانلود کنید. برای پلتفرمهای مختلف، از جمله Windows، iOS و MacOS مناسب است. (فرآیند میتواند تا ۳۰ دقیقه طول بکشد). نحوه استفاده از این ابزار در مقاله چگونه پیکسل های مرده یا پیکسل های گیر کرده سبز، آبی، قرمز را رفع کنیم؟ ارائه شده است. برای اطلاعات بیشتر پیشنهاد می کنیم آن را مطالعه بفرمایید.
PixelHealer توسط Aurelitec طراحی شده است و دامنه آن محدود است زیرا فقط با سیستم عامل ویندوز (سیستم عامل) از ویندوز ۷ تا ویندوز ۱۰ سازگار است. (این کار حداکثر ۳۰ دقیقه طول می کشد). با مطالعه مقاله چگونه پیکسل های مرده یا پیکسل های گیر کرده سبز، آبی، قرمز را رفع کنیم؟ نحوهی استفاده از این ابزار را خواهید شناخت.
InjuredPixels برنامهای است که وقتی مطمئن نیستید با چه نوع مشکل در پیکسل روبرو هستید، میتوانید از آن استفاده کنید. این یک آشکارساز پیکسل فریمیوم است که صفحه نمایش شما را در چندین رنگ خالی می کند تا نمایشگر را آزمایش کند. پیکسل گیر کرده یا مرده بسته به نوع آسیب در مقابل دیوار رنگی ظاهر می شود و تشخیص مشکل پیکسل را آسان می کند و می توان مشکل پیکسل را تشخیص داد.
پیشنهاد می کنیم این مقاله را هم بخوانید: چگونه پیکسل های مرده یا پیکسل های گیر کرده سبز، آبی، قرمز را رفع کنیم؟
۳. صفحه نمایش لپ تاپ کم رنگ است:
با گذشت زمان، روشنایی صفحه نمایش LCD و پلاسما می تواند کمرنگ شود. می دانید زمانی که حداکثر روشنایی کمتر از حد معمول به نظر می رسد با مشکل روشنایی صفحه روبرو هستید.
راه حل ۱-۳:
صفحه نمایش لپ تاپ ایراد دارد، گاهی اوقات لپ تاپ کند می شود و از پروتکل سیستم پیروی نمی کند، با باز و بسته کردن در لپ تاپ به راحتی می توانید این مشکل صفحه نمایش لپ تاپ را برطرف کنید.
راه حل ۲-۳:
راه اندازی مجدد (RESET) انجام دهید. ممکن است کم نور بودن به دلیل یک خطای سیستمی یا مشکلی باشد که با راه اندازی مجدد دستگاه حل گردد. پس از راه اندازی کامل لپ تاپ، بررسی کنید که آیا صفحه نمایش همچنان کم نور است یا خیر.
راه حل ۳-۳:
اگر هیچ کدام از این روشها کار نمی کرد، مشکل می تواند هر چیز دیگری باشد، از سخت افزار گرفته تا نور پس زمینه سوخته یا کابل شکسته. پرداختن به این مسائل بسیار پیچیده تر از آن است که به صورت خانگی رفع شود، بنابراین پیشنهاد می کنیم با یک متخصص حرفه ای لپ تاپ تماس بگیرید.
کارشناسان ما در شرکت سپهر رایانه طی یک مشاوره رایگان، شما را راهنمایی خواهند نمود. حتی بدون مشاوره با مراجعه به صفحه تعمیر لپ تاپ از خدمات تخصصی و گسترده ما در این زمینه مطلع گردید و هزینه های تعمیرات را به تفکیک خدمات ملاحظه فرموده و با آگاهی کاملتر تصمیم بگیرید.
راه حل ۴-۳:
ممکن است این اتفاق نتیجه آسیب فیزیکی سیمکشی باشد که اطلاعات برق یا ویدیو را به نمایشگر میرساند. همچنین توصیه می کنیم در صورتی که لپ تاپ شما دیگر تحت گارانتی نیست، این موضوع را با کارشناسان سپهر رایانه در میان بگذارید و در اسرع وقت خدمات مورد نیازتان با گارانتی معتبر و تعرفه های تعمیرات مشخص دریافت نمایید. ما از ابتدای راه با مشاوره و تا انتهای راه با ارائه خدمات و گارانتی معتبر در خدمت شما خواهیم بود.
۴. مصنوعات دیجیتال:
مصنوعات دیجیتال می توانند هر چیزی از نقاط، خطوط یا شکلهای قابل مشاهده باشند، آنها خواندن چیزها و دیدن تصاویر را سخت می کنند. این قبیل خطاها در هنگام انتقال یا تفسیر سیگنال رخ می دهد و علت آن می تواند مشکل در کارت گرافیک یا محکم نبودن کابل مربوطه باشد. گاهی اوقات می توانید این مشکل را با سفت کردن اتصال برطرف کنید. اما بیشتر اوقات، باید کابل یا کارت گرافیک را تعویض کنید.
راه حل ۱-۴:
اگر هنگام اجرای یک بازی، رایانه شخصی شما با این مشکل مواجه شد، می تواند ناشی از مشکلات درایور کارت گرافیک باشد. اگر ساعتها بازی انجام میدهید، ممکن است کارت گرافیک خیلی داغ شده باشد. ابتدا به لپ تاپ خود استراحت دهید، سپس دوباره امتحان کنید. اگر کار نکرد، مطمئن شوید که آخرین نسخه بازی را اجرا می کنید. در نهایت، مطمئن شوید که آیا درایور کارت گرافیک به روز است یا خیر؟
راه حل ۲-۴:
اگر بدون در نظر گرفتن برنامهای که اجرا میکنید، همیشه مصنوعات ( نقاط، خطوط یا شکلها) را میبینید، سعی کنید مانیتور دیگری را به لپتاپ خود وصل کنید. اگر مشکل برطرف نشد، مطمئن شوید که کارت گرافیک محکم به لپ تاپ متصل است. سپس مطمئن شوید که آخرین درایورهای ویدیو را نصب کردید.
راه حل ۳-۴:
اگر مصنوعات ظاهر شدند به دلیل فشردهسازی یا تغییر یک ویدیو از یک فرمت به فرمت دیگر است، فرمتهای مختلف را امتحان کنید تا زمانی که، فرمتی را پیدا کنید که مشکلی ایجاد نمیکند.
پیشنهاد می کنیم این مقاله را هم بخوانید: چطور تصویر لپ تاپ را روی مانیتور ببینیم؟
۵. رنگ های مبهم، تار یا مخدوش صفحه نمایش لپ تاپ:
یکی دیگر از اشکالات صفحه نمایش می تواند با خطوط مبهم یا تاری که روی صفحه لپ تاپ ظاهر می شوند، همراه باشد یا رنگ ها درست نمایش داده نشود. ممکن است این اشکال به دلیل اتصالات شل یا سخت افزار معیوب باشد ولی ساده تر از این هم می تواند باشد و با تغییرتنظیمات نمایشگر در سیستم عامل مشکل برطرف شود. همچنین می تواند درایورهای نمایشگر یا بایوس سیستم لپ تاپ را به روز کنید: برای این کار لپ تاپ خود را خاموش کنید، باتری را جدا کرده و خارج کنید، دکمه پاور را به مدت ۳۰ ثانیه نگه دارید (باتری داخلی را خالی می کند)، کابل برق را بدون قرار دادن باتری به لپ تاپ وصل کنید، سپس لپ تاپ خود را روشن کنید.
۶. اعوجاج رنگ در صفحه نمایش لپ تاپ:
گاهی اوقات، مشکلات صفحه نمایش لپ تاپ فقط رنگ هایی هستند که آنطور که باید نشان داده نمی شوند. این شامل مواردی مانند نمایشگر تقسیم شده یا درهم می شود. این مشکل اغلب می تواند ناشی از یک کارت گرافیک (GPU) معیوب باشد. اگر لپتاپ دارای کارت گرافیک اختصاصی است که میتوانید به راحتی به آن دسترسی پیدا کنید، میتوانید کارت گرافیک و اتصالات آن را تنظیم کنید تا ببینید آیا این کار مشکلات را برطرف میکند یا خیر؟ اغلب اوقات، کارت گرافیک ( GPU) به مادربرد متصل است. برای انجام تعمیرات آن بدون رساندن آسیب بیشتر به لپ تاپ، به ابزارهای دقیق و یک متخصص حرفه ای نیاز دارید. توصیه ما این است که لپ تاپ خود را به یک مرکز معتبر تعمیر لپ تاپ بفرستید.
ما در شرکت سپهر رایانه، خدمات ویژه خود در زمینه تعمیر انواع لپ تاپ را با صرفه ترین قیمت و با کیفیت مطلوب، همراه با گارانتی ارائه می دهیم. کافی است با کارشناسان ما تماس بگیرید و طی یک مشاوره رایگان در رابطه با تمامی خدمات مورد نیازتان راهنمایی دریافت نمایید.
۷. بزرگنمایی و کوچک نمایی تصاویر در لپ تاپ:
ىر اين حالت ىر صفحه نمايش اشیاء و نمادها خیلی کوچک، خیلی بزرگ یا تار به نظر ميرسند. تغییر تنظیمات وضوح، می تواند کمک کننده باشد. وضوح صفحه تعیین می کند که چه مقدار اطلاعات می توانید روی صفحه نمایش ببینید.
برای تغییر وضوح در کنترل پنل: بر روی دکمه ویندوز راست کلیک کنید. کنترل پنل را باز کنید. در قسمت Appearance and Personalization روی Adjust Screen Resolution کلیک کنید. در منوی کشویی Resolution، وضوح صفحه مورد نظر خود را انتخاب کنید. رزولوشن پیشنهاد شده توسط ویندوز به عنوان (توصیه می شود) یادداشت می شود.
۸. صفحه نمایش لپ تاپ هنگ کرده است:
گاهی اوقات در حین کاربا یک برنامه، ناگهان لپ تاپ هنگ می کند. هنگامی که لپ تاپ هنگ می کند یعنی وارد وضعیت “عدم پاسخگویی” می شود، ممکن است ماوس کار کند. اگر روی آیکون یا دکمه Start کلیک کنید، هیچ اتفاقی نمی افتد. توجه داشته باشید اگر ماوس نیز حرکت نمی کند، ممکن است مشکل سخت افزاری مانند RAM، هارد دیسک یا مشکل داغ شدن بیش از حد لپ تاپ باشد. راه حل های پیشنهادی زیر تقریباً روی همه نسخه های ویندوز (ویندوز ۱۰، ویندوز ۸/۸.۱، ویندوز ۷، ویندوز XP و ویندوز ویستا) کار می کنند و می توانید آنها را امتحان کنید.
راه حل ۱-۸:
از کلیک کردن روی ماوس یا فشار دادن دکمه های تصادفی خودداری کنید. این فقط بار اضافی را بر روی CPU وارد می کند وباعث کند شدن لپ تاپ می شود. زیرا زمانی که یک لپتاپ هنگ میکند، یک فرآیند یا برنامه خاص، مقدار زیادی از منابع RAM و CPU را اشغال میکند و باعث میشود که کل سیستم پاسخگو نباشد. ۵-۱۰ دقیقه به سیستم زمان دهید تا دوباره پاسخگو شود.
راه حل ۲-۸:
ساده ترین راه حل این است که اگر هنوز بعد از ۱۰ دقیقه نمی توانید کنترل لپ تاپ خود را دوباره به دست آورید: درب آن را ببندید و دوباره باز کنید.
راه حل ۳-۸:
هنوز نتیجه ای نگرفته اید؟ Ctrl+Shift+Esc را فشار دهید تا Task Manager راه اندازی شود. اگر Task Manger باز شود، میتوانید بررسی کنید که کدام فرآیند بیشترین مقدار منابع CPU و RAM را مصرف میکند. فرآیندی را انتخاب کنید که تمام نیرو لپ تاپ را گرفته و آن را ببندید.
راه حل ۴-۸:
اگر Task Manager باز نشد، Ctrl+Alt+Del را فشار دهید تا صفحه CAD نمایش داده شود که به کاربران اجازه می دهد از سیستم خارج شوند، کاربران را تغییر دهند و Task Manger را باز کنند. همچنین میتوانید از گزینههای راهاندازی مجدد (Restart)، خاموش کردن (Shutt down)، خواب زمستانی Hibernate و خواب Sleep برای رفع این مشکل استفاده کنید.
راه حل ۵-۸:
اگر جواب نداد، کلید لوگوی ویندوز و Ctrl + Shift + B را با هم فشار دهید. این کار ویندوز را مجبور میکند تا با راهاندازی مجدد درایور کارت گرافیک، صفحه را بهروزرسانی کند. به دنبال چشمک زدن یا کمنور شدن صفحه نمایش یک بوق کوتاه برای یک ثانیه میشنوید، که باید مشکل هنگ کردن را برطرف کند.
راه حل ۶-۸:
این آخرین راه حل است. اگر هیچ چیز دیگری کار نمی کند، دکمه پاور را فشار داده و نگه دارید تا لپ تاپ خاموش شود. حدود ۱۰ ثانیه به آن فرصت دهید، سپس دستگاه خود را دوباره روشن کنید و هنگ کردن باید رفع شود.
پیشنهاد می کنیم این مقاله را هم بخوانید:چه چیزی باعث کم نور شدن صفحه نمایش در لپ تاپ می شود؟
۹. سوسو زدن لپ تاپ:
سوسو زدن به عنوان یک ایراد صفحه نمایش است، پلک زدن مداوم باعث حواس پرتی است و باعث ایجاد خستگی و در نتیجه کاهش بهره وری را نیز سبب می گردد. خرابی سخت افزار، می تواند باعث سوسو زدن شود و زمانی رخ می دهد که کابل صفحه نمایش، شل یا آسیب دیده باشد در این حالت می توانید صفحه را به طور مکرر باز و بسته کنید تا ببینید آیا سوسو زدن مربوط به حرکت است یا خیر. اینورتر و نور پس زمینه نیز می توانند مشکل ساز باشند، اما برای رفع این مشکل نیاز به باز کردن لپ تاپ است. اگر هنوز تحت گارانتی است، فقط آن را به سازنده بازگردانید. اگر نه، تعمیر آن را به یک تکنسین لپ تاپ دارای مجوز بسپارید.
سه نوع مختلف سوسو زدن وجود دارد: مختصر، تصادفی و مداوم. نوع سوسو زدن صفحه نمایش لپ تاپ راه مناسب برای رفع آن را تعیین می کند؛ ما در این بخش راه حل های رفع مشکل هر سه مورد سوسو را بیان می کنیم
سوسو زدن مختصر؛ Refresh به این اشاره دارد که نمایشگر چند بار در هر ثانیه، چیزی را که روی صفحه می بینید، دوباره ترسیم می کند. میتوانید نرخ تازهسازی صفحه (Page refresh rate) را برای مطابقت با قابلیتهای نمایشگرتان به روش زیر تغییر دهید:
روی دسکتاپ کلیک راست کرده و “Screen Resolution ” را انتخاب کنید.
سپس روی تنظیمات پیشرفته (Advanced settings) و مانیتور (Monitor) کلیک کنید. سپس، علامتی را در کنار (حذف حالتهایی که این مانیتور نمیتواند نمایش دهد) قرار دهید. سپس در نهایت، (Hide modes that thid monitorcannot display) نرخ تازه سازی بالاتری را از لیست انتخاب کنید.
سوسو زدن تصادفی؛ اگر سوسو زدن تصادفی صفحه نمایش لپ تاپ زیاد باشد، می توانید با به روز رسانی گرافیک و درایورهای آن مشکل را حل کنید.
راه حل اول: اگر سوسو بلافاصله پس از بهروزرسانی شروع شد، میتوانید به سادگی به درایور قدیمیتر برگردید: در کنترل پنل (Control panel) به (Device manager) مدیر دستگاه بروید. سپس، روی آداپتور خود کلیک راست کنید، سپس روی «درایور» کلیک کنید. برای تأیید روی «Roll Back Driver» کلیک کنید و سپس روی «بله» کلیک کنید.
راه حل دوم: در کنترل پنل، روی (Device manager) مدیر دستگاه کلیک کنید. سپس در قسمت «Display Adapters» مدل دقیق کارت گرافیک خود را خواهید دید. پس از اینکه مدل خود را پیدا کردید، وارد اینترنت شوید و به وب سایت درایور سازنده بروید. در نهایت درایورهای مناسب را دانلود کنید.
سوسو زدن مداوم که گیمرها (Gamer) احتمالا بیشتر با این موضوع برخورد ىاشته اند. سوسو زدن مداوم زمانی اتفاق میافتد که V-Sync (همگامسازی عمودی) نرخ تازهسازی نمایشگر (Display refresh rate) را قفل میکند که باعث کاهش سوسو زدن افقی برای بهبود کیفیت تصویر میشود. اگر هنگام استفاده از Direct X یا OpenGL، سوسو زدن مداوم رخ می دهد، می توانید با روشن کردن V-Sync (همگام سازی عمودی)، این مشکل را حل کنید.
برای کارتهای NVIDIA، میتوانید V-Sync را در «Manage 3D Settings» بیابید.
برای اینتل (Intel)، به دنبال تنظیمات سه بعدی (3D settings) یا تلنگر ناهمگام (Asynchronous flip) باشید. برای کارتهای ATI/AMD، «Wait for Vertical Refresh» را روشن کنید.
توجه: ویروس ها نیز یکی از علل شناخته شده سوسو زدن صفحه نمایش هستند. در این مورد، اگر اخیراً این کار را نکرده اید، باید یک برنامه ضد ویروس نصب کنید یا یک به روز رسانی را اجرا کنید.
۱۰. خاموشی ناگهانی صفحه نمایش لپ تاپ:
لپتاپها تنظیمات داخلی دارند که باعث میشود صفحه نمایش، سیاه شود یا زمانی که لپتاپ برای مدت زمان مشخصی از آن استفاده نمیشود، به حالت Hibernate و خواب Sleep می رود.
پیشنهاد می کنیم برای دریافت مشاوره رایگان و هرگونه خدمات موردنیازتان در رابطه با تعمیر مانیتور با کارشناسان سپهر رایانه تماس بگیرید و از خدمات گسترده و تخصص ما در تعمیر انواع لپ تاپ با گارانتی و تعرفه های مشخص بهره مند گردید.
اگر صفحه لپتاپ شما در حین استفاده سیاه میشود، علت این است که برای مدتی کلیدها یا ماوس را لمس نکردهاید، میتوانید با تغییر تنظیمات Hibernate و خواب Sleep این مشکل را برطرف کنید.
اجازه ندهید مشکلات صفحه نمایش لپ تاپ شما را ناراحت کند. می دانیم آنها می توانند بسیار خسته کننده باشند و بسیاری از کاربران به سادگی وحشت می کنند و یک لپ تاپ جدید می خرند که مشکلات صفحه نمایش معمولاً مشکلاتی هستند که می توانید برخی از آنها را به راحتی خودتان برطرف نمایید حتی اگر نمی توانید این کار را به تنهایی انجام دهیدبه یک متخصص حرفه ای بسیار بسیار بسیار ارزان تر از خرید یک لپ تاپ جدید، مشکل خود را برطرف نمائید.
دریافت مشاوره و تماس رایگان
۲۴
مرداد
۲۰
فروردین
۲۴
مرداد
درخواست سریع تعمیر
در سریعترین زمان ممکن با شما تماس میگیریم
21 thoughts on “10 مشکل صفحه نمایش لپتاپ (نکات سریع برای حل آنها)”
خیلی ممنون از اطلاعات خوبتون راه حل دوم مشکل مارو حل کرد 🙏🌸
خوشحالیم که توانستیم مشکل شما را حل کنیم
سلام من کیس رو باز کردم تمیز کردم با جارو برقی و دستمال جادویی نرم 12 ساعت بعد روشن کردم بالا نمیومد دوباره باز کردم یکم سعی کردم کابل ها و … سفت کنم خیلی خوب شد و صداها خیلی کم شد اما گاهی تصویر یهو میپره فن ب نظرم کار نمیکنه فن خیلی گرد و خاک داشت با خلال دراوردم البته یه هارد 2 ترا دارم تست زدم مقداری اسیب دیده خیلی باهاش مدارا دارم یه هارد 500 هم دارم ک سالم و با اون کار مکینم امیدوارم ک منظور رو رسونده باشم و سپاس
سلام داخل برق نزنید و دستگاه رو برای تست بیارید
سلام وقتتون بخیر لپتاپ من اینجوری شده که یهو صفحه نمایش تا میخوام باهاش کار کنم خاموش روشن میره با هر تاچ یا حرکت موس اشکالش از چیه؟
سلام وقت بخیر با این شماره تماس بگبرید و با همکاران فنی صحبت کنید 02188304475
سلام لب تاپ من در صفحات دیجیتالی منوی پایین مثل صفحه بعدی یا ادامه را نشون نمیده دکمه ctrl+- رو میزنم صفحه رو کوچک میکنه ولی بازم اون دکمه ضروری رو نمیاره
سلام
رزولوشن دستگاه را تغییر بدید
سلام ، صفخه مانیتور لپتابم یکی دو سال است که پیکسلهای مرده پیدا کرده و حالا خط این پیکسلهای مرده ذخیمتر شده و تازگی در حین انجام کار ، کلأ صفحه سیاه می شود و تا ری استارت نکنم درست نمی شه و پس از روسن شدن مجدد گاهی باز هم در حین کار همین اتفاق می افتد .
دیگر اینکه معمولأ پس از اسلیپ کردن وبعد روشن کردن خیلی سزچ یع صفحه سیاه می شود . ممنون میشم راهنمائیم کنید .
سلام
ابتدا یک خروجی تصویر روی یک مانیتور بگیرید تا ببنیم مشکل از پنل اس یا خیر اگر تصویر روی مانیتور درست بود ایراد از پنل در غیر اینصورت ایراد از چیپ میتونه باشه
پنجره های لب تاب را که باز میکنم سمت راست نوشتهsellect a file to preview چکار کنم که این حالت از روی پنجره ام بره؟ یعنی مثل قبلش بشه؟ تمام صفحه
سلام
لپ تاپم رو که روشن میکنم اسکرین کاملا سفید بعد قرمز و بعد سبز و آبی میشه و هی تکرار میشه و لپتاپ روشن نمیشه، مشکل از کجاست؟
سلام
یک تصویر از لپ تاپتون روی یک خروجی دیگر بگیرید اگر تصویر نداد مشکل از چیپ گرافیکتون هست که قابل حل
عالیییی مشکل منم حل شد.🥰🙏
خوشحالم از این که تونستیم کمکتون کنیم
سلام من اخیرا یک لپ تاپ asus خریدم، وقتی که دقیقا از روبرو به مانیتورش نگاه میکنیم خوبه ولی وقتی یکم مانیتور را به پایین خم میکنیم و یکم از بالاتر نگاه میکنیم خیلی سفید به نظر میاد و وقتی مانیتور را می بریم به سمت بالا و از پایین نگاه میکنیم تیره میشه، میخواستم بدونم این طبیعیه یا مشکل داره؟ چون یه لپ تاپ lenovo هم دارم و اون این جوری نیست اصلا
سلام
کیفیت تصویر لپ تاپتون به این صورته
میتونید تو تنظیماتش یه سری تغییرات بدید شاید فرق بکنه
سلام وقت بخیر… لب تاب من نصف صفحه نمایشش رنگ هارو بصورت شطرنجی نمایش میده و یکدست نیست… البته خیلی کمرنگ هست و با دقت این مشهص میشه بنظرتون ایراد از چیه؟
سلام
یک خروجی روی یک صفحه نمایش دیگر بگیرید اگر درست شد ایراد از پنل یا فلت و ی در غیر اینصورت ایراد از کارت گرافیک می باشد
سلام وقت بخیر، من یه لپتاپ asus دارم وقتی که یک تصویر کاملا سیاه روی مانیتور میاندازم حاشیه ی نزدیک قاب مانیتور یک سری حاله داره انگار که از اون قسمت توی فشار هست(شبیه وقتی که مانیتور رو با دست فشارش میدی) ولی زمانی که صفحه مشکی نیست اصلا مشکلی نداره و تصویر کاملا باکیفیتِ. طبیعیه؟
سلام مشکل از پنل است- نور صفحه را کم کنید و زیاد حساسیت نشان ندهید